Áfonyás kuglóf Zelleitündi módra

   
Csodás áfonyás kókuszlisztes kuglóf bármilyen alkalomra. 

Elkészítés módja

A puha vajat az édesítőkkel habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztkeveréket elkeverjük a kókuszliszttel a sütőporral és a csipet sóval. A vajas keverékhez adjuk a joghurttal együtt és jó habosra kikeverjük. Kivajazott kuglófformába kanalazzuk és 180 C fokra előmelegített sütőben, 40-45 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Ha kihűlt a formából kiborítjuk és kókuszreszelékkel megszórjuk.

Bevásárlólista/hozzávalók

-20 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez

-10 dkg kókuszliszt

-1 csomag sütőpor

-10 dkg eritrit 

-4 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő 

-20 dkg vaj

-4 tojás

-2,5 dl joghurt

-csipet só

-vaníliaőrlemény

-15 dkg áfonya

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük