Brownie torta kávéval Zelleitündi módra

   

Brownie, torta formában sütve, egy kis kávéval megbolondítva.

Elkészítés módja

A vajat az édesítőkkel és a kakóporral felmelegítjük, míg össze nem olvadnak. Ha kicsit kihűlt hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a presszó kávét a csipet sót és a lisztkeveréket. Egynemű masszává keverjük, majd sütőpapírral bélelt 18 cm-es kapcsos tortaformába öntjük és 180 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Ilyenkor a közepe még kicsit lágy, ami így tökéletes. Olvasztott cukormentes étcsokoládéval és pirított durvára vágott mandulával díszítjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-10 dkg vaj

-5 dkg eritrit porrá őrőlve

-2 evőkanál 1:4 édesítő

-5 dkg holland kakaópor cukrozatlan

-1 kis adag presszó kávé

-2 tojás

-4 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez

-csipet só

a díszítéshez

-cukormentes étcsokoládé

-pirított durvára vágott mandula

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük