Csirkemell steak szendvics Zelleitündi módra

   

Szénhidrátcsökkentett cibattából készült csirkemell steak szendvics.

Elkészítés módja

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és egy kis olívaolajon megsütjük. Közben a cibattát kettévágjuk és forró száraz serpenyőben mindkét oldalát enyhén megpirítjuk. A jégsalátát felszeleteljük, a paradicsomot és az uborkát is, ezután összeállítjuk a szendvicset. A cibatta alsó részét megkenjük a dijoni mustárral, rászórjuk a jégsalátát, rátesszük az uborkát, a paradicsomot, majd a megsütött csirkemellet, amit egy kis ketchuppal megkenünk, végül rátesszük a cibatta tetejét. Fogpiszkálóval átszúrjuk, hogy stabil legyen.  

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 db cibatta szénhidrátcsökkentetten Zellei Tündi lisztkeverékből
 -jégsaláta
-1 szelet csirkemell
-paradicsom
-uborka szeletelve
-ketchup steviával ízesített
-dijoni mustár 

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük