A csokoládé és a kókusz találkozása egy kekszben, rendkívül finom és bűntetlenül fogyaszthatjuk.
Elkészítés módja
A puha vajat a nyírfacukorral és a vaníliakivonattal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást is. A száraz hozzávalókat kimérjük és hozzákeverjük a vajas tojásos masszához, valamint az étcsoki cseppeket. Diónyi nagyságú golyókat formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 C fokon 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-12 dkg puha vaj
-15 dkg nyírfacukor
-1 tojás
-1 teáskanál vaníliakivonat
-21 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-1 teáskanál szódabikarbóna
-csipet só
-15 dkg kókuszreszelék
-10 dkg étcsoki csepp