Gyors csokis finomság, ráadásul hídegen, málnával és pirított sózott mandulával.
Elkészítés módja A tojásokat az eritrittel és a vaníliaőrleménnyel felhabosítjuk, majd vízgőz felett folyamatos kevergetés közben besűrítjük, míg meleg addig hozzáadjuk az étcsokoládét és homogénre keverjük. Ha kihűlt, akkor a tejszínt habbá verjük és a csokoládés krémhez forgatjuk óvatosan. Szilikonos muffin formába kanalazzuk, kicsit az munkalaphoz ütögetjük, hogy a légréseket kitöltsük, majd betesszük a mélyhűtőbe legalább 3 órára. Ha teljesen kifagyott, akkor kifordítjuk a szilikonos muffin formákból és tányérokra helyezzük. Durvára vágott sózott pirított mandulával, málnával és olvasztott étcsokoládéval tálaljuk. Bevásárlólista/hozzávalók -2 egész tojás -5 dkg eritrit -vaníliaőrlemény -10 dkg cukormentes étcsokoládé min. 70%-os -2,5 dl tejszín/cocomas a díszítéshez -málna-pirított sózott mandula -olvasztott cukormentes étcsokoládé min. 70%-os |