Roppant egyszerű deszert, ha gyorsan valami finomat kell készíteni, akkor ezt bátran ajánlom.
Elkészítés módja A piskótához a puha vajat az eritrittel habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Majd végül a joghurtot és a kávét is hozzákeverjük. Közben a lisztet a kakaóporral a sütőporral és a szódabikarbónával elvegyítjük és a tojásos keverékhez adjuk. Nagyjából elkeverjük, nem kell teljesen homogénre, majd egy 20X30-as sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. 180 C fokon készre sütjük. Ha kihűlt desszertgyűrűkkel kiszúrjuk, megkenjük cukormentes eperlekvárral, tejszínhabbal és eperrel tálaljuk. Bevásárlólista/hozzávalók a piskótához -25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez -7 dkg eritrit -2 dkg Éden prémium Eritvia négyszeres édesítő -3 dkg Tutti eredeti holland kakaópor -2 tk szódabikarbóna -1 tk sütőpor -csipet só -2,5 dl joghurt -5 dkg vaj -2 tojás -1 adag espresso -házi cukormentes eperlekvár a kenéshez -a díszítéshez eper és tejszínhab |