Frizé saláta eperrel és kecskesajttal Zelleitündi módra

   
Finom és könnyű saláta a nap bármelyik szakára.
Elkészítés módja

A salátát megmossuk lecsepegtetjük, szálakra szedjük. Az epret hosszúkás alakúra felszeleteljük, a kecskesajtot apró kockákra vágjuk. Végül a lilahagymát hajszál vékony  karikákra szeleteljük. Tányérokra szedjük a salátát, az eperrel szépen kirakjuk, majd lilahagymát és a kecskesajtot is ráhalmozzuk. A vinegretthez a mustárt a mézzel, olívaolajjal és a citromlével elkeverjük, sózzuk, borsozzuk és a salátára locsoljuk. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 fej frizé saláta
-20 dkg eper
-10 dkg lágy kecskesajt
-1 kis fej lilahagyma a vinegretthez
-1 teáskanál dijoni mustár
-1 teáskanál méz
-3 evőkanál olívaolaj
-fél citrom leve
-só
-frissen őrőlt bors

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük