Gesztenyés kekszek étcsoki cseppekkel Zelleitündi módra

   

Liszt nélkül készült finom kekszek, iletve gesztenyelisztttel és mandulaliszttel készülnek.

Elkészítés módja

A hozzávalókat kimérjük, majd a puha vajat az eritrittel és a tojással habosra keverjük. A gesztenyelisztet a mandulaliszttel és a sütőporral elkeverjük, hozzáadjuk a vajas keverékhez, végül a citromhéjat és a csokicseppet is hozzáadjuk. Evőkanál segítségével egyenlő adagokat golyókká formálunk, majd kicsit lelapítjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe, 170 C fokon 8-10 perc alatt készre sütjük. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-10 dkg gesztenyeliszt
-10 dkg mandulaliszt
-10 dkg eritrit
-1 tojás
-5 dkg vaj
-reszelt citromhéj
-5 dkg étcsoki csepp
-1 kávéskanál sütőpor

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük