Ellenállhatatlan málnás brownie cukor nélkül szénhidrátcsökkentetten és gluténmentesen.
Elkészítés módja
A vajat és az étcsokoládét összeolvasztjuk, ha kicsit kihűlt hozzáadjuk egyenként a tojásokat és jól elkeverjük. A száraz anyagokat kimérjük és a tojásos csokis részhez adjuk. 20X20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a mennyei csokis tésztát és a málnával megszórjuk.
170 c fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Nagyon finom krémes, a málna fanyarsága pedig tökéletesen kiegészíti a sok csokoládét.
Bevásárlólista/hozzávalók
-12,5 dkg vaj
-10 dkg 70%-os cukormentes étcsokoládé
-3 tojás
-3 dkg eritrit
-3 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő
-1 evőkanál holland kakaópor
-csipet só
-5 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú gluténmentes lisztkeverék
-20 dkg fagyasztott málna