Gluténmentes málnás brownie Zelleitündi módra

   

Ellenállhatatlan málnás brownie cukor nélkül szénhidrátcsökkentetten és gluténmentesen.

Elkészítés módja

A vajat és az étcsokoládét összeolvasztjuk, ha kicsit kihűlt hozzáadjuk egyenként a tojásokat és jól elkeverjük. A száraz anyagokat kimérjük és a tojásos csokis részhez adjuk. 20X20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a mennyei csokis tésztát és a málnával megszórjuk.

170 c fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Nagyon finom krémes, a málna fanyarsága pedig tökéletesen kiegészíti a sok csokoládét.

Bevásárlólista/hozzávalók

-12,5 dkg vaj

-10 dkg 70%-os cukormentes étcsokoládé

-3 tojás

-3 dkg eritrit 

-3 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő 

-1 evőkanál holland kakaópor

-csipet só

-5 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú gluténmentes lisztkeverék 

-20 dkg fagyasztott málna

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük