Gluténmentes tejespite Zelleitündi módra

A recept nagyon egyszerű, hígabb palacsinta tésztát kell készíteni.

Elkészítés módja

A tojásokat az édesítővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sót a lisztkeveréket és a tejet. Csomómentesre keverjük és kb 5 percet pihentetjük. Újra átkeverjük, majd vastagon vajjal kikent jénai tálba tesszük és 180C fokon 20 perc alatt készre sütjük! Ha picit kihűlt felszeleteljük és tetszés szerint tálaljuk!

Bevásárlólista/hozzávalók

-3 házi tojás

-5 dl házi tej

-7 evőkanál Zellei Tündi gluténmentes palacsinta, sütemény és galuska lisztkeverék (itt vásárolható meg)

-csipet só

-3 dkg négyszeres édesítő (eritrit+stevia keveréke)

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük