Kószuszos szaloncukor cukormentes belga étcsokoládéval.
Elkészítés módja
Bonbonkészítő szlikonformára van szükségünk a csokiszívek elkészítéséhez. Először a kókusztölteléket készítjük el. A kókuszkrémet feltesszük melegíteni a kókuszreszelékkel az eritritporral és a vaníliaőrleménnyel, végül hozzátesszük a kókuszzsírt is. Kihűtjük. Az étcsokoládét felolvasztjuk és a bonbonkészítő szilikonformákba öntjük úgy, hogy legyen hely a tölteléknek. Betesszük a hűtőbe, hogy teljesen megszilárduljon. Ezután belekanalazzuk a kókusztölteléket, és bevonjuk étcsokoládéval. Ismét hűtőbe tesszük teljes szilárdulásig, majd kinyomjuk a szilikonformákból. Színes papírokba csomagoljuk és már kész is a mennyei cukormentes kókuszkrémmel töltött házi szaloncukrunk. 16 db lesz belőle.
Bevásárlólista/hozzávalók
-25 dkg cukormentes belga étcsokoládé 70%-os
-1 dl cocomas kókuszkrém
-3 evőkanál kókuszreszelék
-1 evőkanál kókuszzsír
-vaníliaőrlemény
-2-3 evőkanál eritritol por