Málnalekváros piskótatekercs Zelleitündi módra

   

Egy gyors piskótatekerccsel mindig sikert arathatunk.

Elkészítés módja

A 6 egész tojást az eritrittel nagyon habosra keverjük, annyira hogy megálljon a habverőn. Majd a lisztkeveréket óvatosan hozzáforgatjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk és 170 C fokos sütőben, tűpróbáig sütjük kb. 10 perc. Ha kicsit kihűlt óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapírt és a papírral vagy konyharuhával együtt feltekerjük, hogy nehogy összetapadjon a piskótánk. Ha teljesen kihűlt, akkor a kitekert piskótára kenjük a cukormentes lekvárt, majd feltekerjük és porrá őrőlt eritrittell megszórjuk. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-6 tojás
-6 evőkanál eritrit
-6 evőkanál Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 
-cukormentes málnalekvár
-díszítéshez málnaszemek 

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük