Egy gyors piskótatekerccsel mindig sikert arathatunk.
Elkészítés módja A 6 egész tojást az eritrittel nagyon habosra keverjük, annyira hogy megálljon a habverőn. Majd a lisztkeveréket óvatosan hozzáforgatjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk és 170 C fokos sütőben, tűpróbáig sütjük kb. 10 perc. Ha kicsit kihűlt óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapírt és a papírral vagy konyharuhával együtt feltekerjük, hogy nehogy összetapadjon a piskótánk. Ha teljesen kihűlt, akkor a kitekert piskótára kenjük a cukormentes lekvárt, majd feltekerjük és porrá őrőlt eritrittell megszórjuk. Bevásárlólista/hozzávalók -6 tojás -6 evőkanál eritrit -6 evőkanál Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez -cukormentes málnalekvár -díszítéshez málnaszemek |
Méhész Jánosné
Kedves Tündi!
Megkérdezhetem, hogy a 6 evőkanál liszt hány dkg-nak felel meg?
Köszönöm!