Málnalekváros piskótatekercs Zelleitündi módra

Egy gyors piskótatekerccsel mindig sikert arathatunk.

Elkészítés módja

A 6 egész tojást az eritrittel nagyon habosra keverjük, annyira hogy megálljon a habverőn. Majd a lisztkeveréket óvatosan hozzáforgatjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk és 170 C fokos sütőben, tűpróbáig sütjük kb. 10 perc. Ha kicsit kihűlt óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapírt és a papírral vagy konyharuhával együtt feltekerjük, hogy nehogy összetapadjon a piskótánk. Ha teljesen kihűlt, akkor a kitekert piskótára kenjük a cukormentes lekvárt, majd feltekerjük és porrá őrőlt eritrittell megszórjuk. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-6 tojás
-6 evőkanál eritrit
-6 evőkanál Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 
-cukormentes málnalekvár
-díszítéshez málnaszemek 

One reply on “Málnalekváros piskótatekercs Zelleitündi módra

  • Méhész Jánosné

    Kedves Tündi!

    Megkérdezhetem, hogy a 6 evőkanál liszt hány dkg-nak felel meg?

    Köszönöm!

    Válasz

Hozzászólás a(z) Méhész Jánosné bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.