Málnás kekszek Zelleitündi módra

   

Finom vaníliás keksz cukormentes fehércsokoládéval és málnával.

Elkészítés módja

A puha vajat az eritrittel és a steviaval habosra keverjük, majd a tojást és a vaníliakivonatot is hozzáadjuk. A lisztkeveréket a szódabikarbónával és a sütőporral elkeverjük, majd a nedves anyagokhoz adjuk, végül a fehércsokoládét is hozzáadjuk. Kézzel gombócokat formálunk belőle, amihez hozzáteszünk óvatosan néhány szem málnát. Kicsit szétlapítjuk a kekszeket, és 180 C fokos sütőben 12-15 percig sütjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez

-15 dkg vaj

-10 dkg eritrit

-5 dkg cukormentes fehércsokoládé

-1-2 teáskanál stevia

-1 teáskanál sütőpor

-½ teáakanál szódabikarbóna

-1 tojás

-csipet só

-1 teáskanál vaníliakivonat vagy vaníliaőrlemény

-15 dkg málna

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük