Finom vaníliás keksz cukormentes fehércsokoládéval és málnával.
Elkészítés módja
A puha vajat az eritrittel és a steviaval habosra keverjük, majd a tojást és a vaníliakivonatot is hozzáadjuk. A lisztkeveréket a szódabikarbónával és a sütőporral elkeverjük, majd a nedves anyagokhoz adjuk, végül a fehércsokoládét is hozzáadjuk. Kézzel gombócokat formálunk belőle, amihez hozzáteszünk óvatosan néhány szem málnát. Kicsit szétlapítjuk a kekszeket, és 180 C fokos sütőben 12-15 percig sütjük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-15 dkg vaj
-10 dkg eritrit
-5 dkg cukormentes fehércsokoládé
-1-2 teáskanál stevia
-1 teáskanál sütőpor
-½ teáakanál szódabikarbóna
-1 tojás
-csipet só
-1 teáskanál vaníliakivonat vagy vaníliaőrlemény
-15 dkg málna