Elkészítés módja A vajon megfuttatjuk az apróra vágott fokhagymát, majd hozzátesszük a bébi spenótot. Megfonnyasztjuk a spenótot, aztán felöntjük a húslevessel. Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Közben a kenyér belsejét kis kockákra vágjuk és az olívaolajon 1 gerezd fokhagymát kicsit megpirítunk. A fokhagymát kivesszük az olívaoljból, aztán a kenyérkockákat megpirítjuk rajta. A kenyérkockákat a levesbe tesszük és összeturmixoljuk, majd a mascarponét is hozzáadjuk. Ha kell, utánízesítjük. Parmezánforgáccsal és fokhagymás pirítóssal tálaljuk. Bevásárlólista/hozzávalók – 50 dkg bébi spenót – 2 evőkanál vaj – 10 dkg mascarpone – 1 húsleveskocka – só, bors – 3+1 gerezd fokhagyma – 3 szelet szénhidrátcsökkentett kenyér – olívaolaj – parmezán – a tálaláshoz fokhagymás pirítós szénhidrátcsökkentett kenyérből |