Őszibarack pite amarettoval Zelleitündi módra

   

Amarettoval készült mennyei őszibarackos lepény

Elkészítés módja

A tojásokat az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk apránként az olajat az amaretto likőrt a vanilíaőrleményt és a csipet sót, végül óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket. 26 cm-es kivajazott piteformába kanalazzuk, és kirakjuk a szeletekre vágott ősszibarackkal. 180 C fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-18 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 

-1 dl olívaolaj

-2 teáskanál sütőpor

-4 tojás

-7 dkg eritrit 

-1 evőkanál Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő 

-késhegynyi vaníliaőrlemény

-1 evőkanál amaretto

– csipet só

-3 érett őszibarack

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük