Amarettoval készült mennyei őszibarackos lepény
Elkészítés módja
A tojásokat az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk apránként az olajat az amaretto likőrt a vanilíaőrleményt és a csipet sót, végül óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket. 26 cm-es kivajazott piteformába kanalazzuk, és kirakjuk a szeletekre vágott ősszibarackkal. 180 C fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-18 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-1 dl olívaolaj
-2 teáskanál sütőpor
-4 tojás
-7 dkg eritrit
-1 evőkanál Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő
-késhegynyi vaníliaőrlemény
-1 evőkanál amaretto
– csipet só
-3 érett őszibarack