Medvehagymával sütni az egyik legjobb dolog. A medvehagyma íze a hagyma és a fokhagyma ízvilága között van. Nagyon egészséges, így használjuk ki ezt a pár hetet, amíg terem.
Elkészítés módja A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, aztán a juhtúrót, tejfölt, sütőport, a sót és végül a tojásokat és a felaprított zöldfűszert is hozzákeverjük. Egynemű tésztát kapunk, amit 1 cm vékonyra nyújtunk és reszelt parmezánnal megszórunk.Kerek kiszúróformával kiszaggatjuk és 180 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Hozzávalók/bevásárlólista -40 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez -12,5 dkg vaj -12,5 dkg juhtúró -2 evőkanál tejföl -2 teáskanál só -1 cs sütőpor -2 egész tojás -5 dkg reszelt parmezan -1 cs friss zöldfűszer |