Parmezános korongok szénhidrátcsökkentetten

   

Medvehagymával sütni az egyik legjobb dolog. A medvehagyma íze a hagyma és a fokhagyma ízvilága között van. Nagyon egészséges, így használjuk ki ezt a pár hetet, amíg terem. 

Elkészítés módja

A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, aztán a juhtúrót, tejfölt, sütőport, a sót és végül a tojásokat  és a felaprított zöldfűszert is hozzákeverjük. Egynemű tésztát kapunk, amit 1 cm vékonyra nyújtunk és reszelt parmezánnal megszórunk.Kerek kiszúróformával kiszaggatjuk  és 180 C fokos sütőben 20 percig sütjük. 

Hozzávalók/bevásárlólista

-40 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-12,5 dkg vaj
-12,5 dkg juhtúró
-2 evőkanál tejföl
-2 teáskanál só
-1 cs sütőpor
-2 egész tojás
-5 dkg reszelt parmezan
-1 cs friss zöldfűszer

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük