Túrós-sajtos rúd Zelleitündi módra

   

Kedvenc sajtos rúd készült.

Elkészítés módja

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Kinyújtjuk 1 cm-es vastagságúra, majd a szokásos módon felvágjuk, hosszú csíkokra derelyevágóval. Megkenjük a tojással, megszórjuk a sajttal, majd 180 C fokos sütőben aranybarnára sütjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-25 dkg tehéntúró

-25 dkg vaj

-25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 

-2 teáskanál só

a tetejére

-1 tojás

-reszelt sajt

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük