Szénhidrátcsökkentett egészség

Hogyan készülnek a szénhidrátcsökkentett lisztkeverékeim?

Speciális csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek, adalékanyag és liszt kezelőszer mentes, természetes módon csökkentet szénhidráttartalmúak. Kizárólag lisztek keverékéből állnak. Glutént tartalmaznak.

A négyféle lisztkeverék ízben, összetételben és tápértékekben különbözik, de tulajdonképpen bármelyikből készíthető bármi vagy a másikkal helyettesíthető is. A négy termékem nevében benne is van, hogy mikhez ajánlom őket kifejezetten. Van lisztkeverékem süteményekhez, kelt tésztákhoz, kenyerekhez és nem utolsó sorban van teljes kiőrlésű lisztkeverékem is. 

Lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó lisztek keverékéből állnak, így cukorbetegek, fogyni vágyók és IR-esek is fogyaszthatják. Mivel kevesebb és jó szénhidrátokat viszünk be a szervezetünkbe velük, így a fogyást is támogatják.

A modern táplálkozás részét képezve elengedhetetlenek a változatos és kiegyensúlyozott étrendhez.

Céljaim a Termékeimmel

A szénhidrát csökkentett lisztkeverékeimmel igyekszem segítséget nyújtani azoknak az embereknek, akik szeretnének életmódot váltani, saját elhatározásból vagy valamilyen betegség kialakulásának okán.

Receptek és tippek a szénhidrátcsökkentett termékekhez

Magas fehérjetartalmúak, hagyományos receptekbe is beilleszthetőek, a folyadékfelvevő képességre ügyelve, ami plusz 30%-os, vagyis több folyadék szükséges az elkészítésükhöz, akár süteményekről, kenyerekről vagy pékárukról legyen szó.

Vegán étrendebe is beillesztheetőek, élesztő nélkül is működnek szódabikarbóna, almaecet vagy sütőpor hozzáadásával. Mindenki a saját ízlésének és diétájának megfelelően tudja elkészíteni belőlük a kedvenc ételeit, süteményeit. A weboldalamon a receptek menüpont alatt több mint 500 recept található, amelyek segítséget nyújtanak a könnyű elkészítéshez.

Legyen az gluténérzékenység, IR, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, endometriózis, PCOS, vagy fogyás, a lisztjeim páratlan segítséget tudnak nyújtani!

Gluténmentes receptgyűjtemény

Töltsd le a 10 kedvenc gluténmentes receptemet!