Karácsonyi kókuszos magó mousse Zelleitündi módra

Könnyű, gyors egzotikus karácsonyi pohár desszert egy kis kókuszreszelékkel.

Elkészítés módja

A mangot megtisztítjuk aprítógépbe tesszük, majd a joghurttal, citromlével és az eritritollal elkeverjük. A lapzselatinokat hideg vízbe áztatjuk, jól kicsavarjuk egy kis forró vízzel elkeverjük, és hozzáadjuk a mangos joghurthoz. A tejszínt felverjük és azt is hozzákeverjük. Poharakba öntjük és a hűtőszekrénybe tesszük. Kókuszreszelékkel és gránátalmával díszítjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 db érett mango

-2,5 dl joghurt

-2,5 dl tejszín

-1 evőkanél citromlé

-ízlés szerint eritritol por

-5 db lapzselatin

Oszd meg tapasztalataidat!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.