Lazackrém Zelleitündi módra

   

Lazackrém is az egyszerű de nagyszerű falatkák közé tartozik. Pár hozzávalóból áll, mégis mennyei az íz harmóniája.

Elkészítés módja

A mascarponét a lazacot aprítógépbe tesszük, addig aprítjuk míg krémes nem lesz. Fűszerezzük és a metélőhagymával ízesítjük. A baguettet felszeleteljük, megpirítjuk és rákenjük a mennyei lazackrémet, és már tálalhatjuk is. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 db Harmónia szénhidrátcsökkentett baguette vagy a recept alapján elkészíthető 
-25 dkg mascarpone
-10 dkg füstölt lazac
-só, fehér bors
-metélőhagyma apróra szeletelve

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük