Babapiskóta Zelleitündi módra

   

Babapiskóta házilag ráadásul cukor nélkül és szénhidrátcsökkenetten.

Elkészítés módja

A tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgákat az eritrittel habosra keverjük, majd a tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgás habhoz keverjük óvatosan több részletben a kemény habbá vert fehérjét,  és a lisztkeveréket felváltva. Habzsákba töltjük a masszát és babapiskóta formákat nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 170 C fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük. Kihűtjük és tetszés szerint felhasználhatjuk. Ebből most tiramisu készült.

Bevásárlólista/hozzávalók

-4 tojás

-10 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez

-10 dkg eritrit

-csipet só

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük