Készítsük el otthon a csirkemájkrémet, így biztosak lehetünk benne, mit tartalmaz. Ráadásul nagyon finom.
Elkészítés módja A bacont megpirítjuk, aztán az apróra vágott hagymát megfuttatjuk rajta végül a fokhagymát is. Ezután jöhetnek a megtisztított csirkemájak, sózzuk, borsozzuk, néhány percig pirítjuk, majd felöntjük a fehérborral. Hozzáteszünk egy kis olívaolajat az apróra vágott zsályát és a kapribogyót. Amikor puhára pároltuk, akkor botmixerrel vagy villával összetörjük és pirítossal tálaljuk. Ha még túl száraznak találjuk, akkor olívaolajjal krémesíthetünk rajta. Bevásárlólista/hozzávalók -60 dkg csirkemáj -20 dkg bacon -1-2 fej hagyma -2 gerezd fokhagyma -2 dl száraz fehér bor -só, bors -kapribogyó -zsályalevél -Harmónia szénhidrátcsökkentett baguette, Zellei Tündi lisztkeverékből -olívaolaj |