Csokis kekszes mascarponés semifreddo Zelleitündi módra

   

Ropogós csokis kekszdarabokkal készült mascarponés málnás semifreddo.

Elkészítés módja

A csokis kekszet megsütjük, majd kihűtjük. Közben elkészítjük a semifreddo alapját. A mascarponét kikeverjük az édesítőkkel, a málnát enyhén megtörjük és hozzáadjuk. A tejszínt habbá verjük és a mascarponés krémhez adjuk, végül a kekszet nagyobb darabokra törjük és azzal is óvatosan elkeverjük. Szilikonos muffin formákba adagoljuk és kifagyasztjuk. Tálaláskor csokis kekszmorzsával, bogyós gyümölcsökkel és cukormentes olvasztott étcsokoládéval tálaljuk.

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 adag csokis keksz Zelleitündi módra

-25 dkg mascarpone

-2,5 dl tejszín

-5 dkg porrá őrőlt eritrit

-1 evőkanál 1:4 édesítő

-25 dkg friss málna

a díszítéshez

friss bogyós gyümölcs, csokis keksz, olvasztott cukormentes étcsokoládé

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük