Kevert sütemény mandulával és bogyós gyümölcsökkel.
Elkészítés módja
A puha vajat habosra keverjük az eritrittel, majd egyenként hozzákeverjük az egész tojásokat és tovább keverjük, habosítjuk. A citrom reszelt héját a vaníliaőrleményt hozzáadjuk, végül a sütőporral elkevert lisztkeveréket és a darált mandulát is. 22 cm-es sütőpapírral bélelt kapcsos torta formába simítjuk, megszórjuk tetszőlegesen a gyümölcsökkel és 180 C fokos sürőben 35-45 perc alatt készre sütjük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-10 dkg vaj/bio margarin
-10 dkg eritrit
-10 dkg Zellei Tündi Csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-5 dkg darált mandula
-3 tojás
-késhegynyi vaníliaőrlemény
-fél citrom reszelt héja
-2 teáskanál sütőpor
-erdei vegyes gyümölcsök, szeder, málna