Csupa csokis keksz, gyors és finom édesség, akár reggelire vagy tízóraira.
Elkészítés módja A sütőt 170 C fokra felmelegítjük. A csokoládét felolvasztjuk, addig a puha vajat az édesítőkkel krémessé keverjük, beletesszük a vanília kivonatot majd az olvasztott csokoládét. Végül a hideg tojást is hozzá adjuk, ami a csokoládés krémet kicsit összefogja. Majd jöhetnek a szárazanyagok, a lisztkeveréket a sóval, szódabikarbónával és a kakaóporral összekeverem és a csokis masszához keverjük. Legvégül a csoki pasztillákat is hozzákeverjük.Sütőpapírral kibélelt tepsibe fagyis kanállal kikanalazzuk, 12-13 db óriási csoki gyönyör lesz belőle.15-18 percig sütjük. Bevásárlólista/hozzávalók -10 dkg cukormentes étcsokoládé minimum 70 %-os -12.5 dkg puha vaj -15 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez -10 dkg eritrit -1 evőkanál Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő -3 dkg Tutti eredeti holland kakaópor -1 egész hideg tojás -1 teáskanál szódabikarbóna -1 csipet só -1 teáskanál vanília kivonat -10 dkg cukormentes 70 %-os étcsoki pasztilla vagy étcsoki darabok |