Csupa csokoládé kuglóf, zamatos narancslével és a héjával.
Elkészítés módja
A puha vajat az eritritollal habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat.A narancsok lereszelt héját és levét is hozzáadjuk. A lisztkeveréket a sütőporral a kakaóporral elkeverjük, majd a csipet sóval is. A vajas keverékhez adjuk és jó habosra kikeverjük, végül az étcsokoládé cseppeket is hozzákeverjük. Kivajazott kuglófformába kanalazzuk és 170 C fokra előmelegített sütőben, 40-45 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a formából kiborítjuk és eritritporral megszórjuk.
Bevásárlólista/hozzávalók
-30 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez
-1 csomag sütőpor
-4 dkg holland kakaőpor
-15 dkg eritritol
-25 dkg vaj
-5 tojás
-csipet só
-2 db narancs leve és héja
-5 dkg cukormentes étcsokoládécseppek vagy darabok
-eritritpor a szóráshoz