Gluténmentes brownie eperrel és fehér csokoládé darabokkal a tetején. Fenséges és rendkívűl gyors finomság.
Elkészítés módja A vajat és az étcsokoládét összeolvasztjuk, ha kicsit kihűlt hozzáadjuk egyenként a tojásokat és jól elkeverjük. A száraz anyagokat kimérjük és a tojásos csokis részhez adjuk. 20X20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a mennyei csokis tésztát és a megmosott félbevágott eper darabokkal megszórjuk, majd cukormentes fehér csokoládé darabokat szórunk az eper darabok közé.170 C fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Nagyon finom krémes. Bevásárlólista/hozzávalók -12,5 dkg vaj -10 dkg 70%-os cukormentes étcsokoládé -3 tojás -3 dkg eritrit -3 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő -1 evőkanál holland kakaópor-csipet só -5 dkg Zellei Tündi gluténmentes univerzális lisztkeverék -20 dkg eper -4 dkg cukormentes fehér csokoládé |