Gluténmentes epres brownie Zeleitündi módra

Gluténmentes brownie eperrel és fehér csokoládé darabokkal a tetején. Fenséges és rendkívűl gyors finomság.

Elkészítés módja

A vajat és az étcsokoládét összeolvasztjuk, ha kicsit kihűlt hozzáadjuk egyenként a tojásokat és jól elkeverjük. A száraz anyagokat kimérjük és a tojásos csokis részhez adjuk. 20X20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a mennyei csokis tésztát és a megmosott félbevágott eper darabokkal megszórjuk, majd cukormentes fehér csokoládé darabokat szórunk az eper darabok közé.170 C fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Nagyon finom krémes. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-12,5 dkg vaj
-10 dkg 70%-os cukormentes étcsokoládé
-3 tojás
-3 dkg eritrit 
-3 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő 
-1 evőkanál holland kakaópor-csipet só
-5 dkg Zellei Tündi gluténmentes univerzális lisztkeverék 
-20 dkg eper
-4 dkg cukormentes fehér csokoládé

Oszd meg tapasztalataidat!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.