Gluténmentes mandulakrémes ropogós keksz Zelleitündi módra

Csodás ropogós gluténmentes kekszek.

Elkészítés módja

A vajat az édesítőkkel habosrra keverjük, majd hozzáadjuk a mandulakrémet, a tojást, végül a száraz hozzávalókat.

Ha esetleg morzsalékos lenne, akkor tegyünk hozzá egy kis vizet, ha lágynak érezzük, akkor pedig egy kis lisztkeveréket.

dió nagyságú gombócokat formázunk, amiket sütőpapírral bélelt tepsire teszünk. Lelapítjuk őket villával kereszt alakban és 180 C fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. 21 db keksz lesz belőle.

Bevásárlólista/hozzávalók

-12 dkg Zellei Tündi gluténmentes lisztkeverék 

-5 dkg vaj/kókuszolaj

-5 dkg eritrit 

-2 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő

-10 dkg Egészségmarket mandulakrém  (ennek hiányában 10 dkg pörkölt mandulát aprítógéppel krémes állagúra készíteni)

-1 tojás

-csipet só

-1 tk sütőpor

-fél tk szódabikarbóna

Oszd meg tapasztalataidat!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.