Kéttúrós sajtos rúd Zelleitündi módra

   

Állíthatom hogy ez a legfinomabb sajtos rúd, amit valaha ettem és készítettem. A vajtól és a kétféle túrótól csodásan ropogós és ízes, ráadásul szénhidrátcsökkentett.

Elkészítés módja

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva fél órát a hűtőben pihentetjük. Kinyújtjuk 1 cm-es vastagságúra, majd a szokásos módon felvágjuk, hosszú csíkokra derelyevágóval. Megkenjük a tojással, megszórjuk a sajttal, majd 180 C fokos sütőben aranybarnára sütjük.

Bevásárlólista/hozzávalók

-12,5 dkg tehéntúró

-12,5 dkg juhtúró

-25 dkg vaj

-25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 

-2 teáskanál só

-1 cs sütőpor

a tetejére

-1 tojás

-reszelt sajt

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük