Mazsolás kuglóf Zelleitündi módra

   

Finom sütemény kávé mellé vagy reggelire, hozzáadott cukor nélkül készült.

Elkészítés módja

A puha vajat az eritritollal habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztkeveréket elkeverjük a sütőporral és a csipet sóval. A vajas keverékhez adjuk és jó habosra kikeverjük, végül a mazsolát is hozzákeverjük. Kivajazott kuglófformába kanalazzuk és 170 C fokra előmelegített sütőben, 40-45 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a formából kiborítjuk és eritritporral megszórjuk.

Bevásárlólista/hozzávalók

-25 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez

-2 teáskanál sütőpor

-10 dkg mazsola

-15 dkg eritritol

-25 dkg vaj

-4 tojás

-csipet só

-vaníliaőrlemény

-eritritpor a szóráshoz

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük