Rengeteg féle müzliszeletet lehet kapni, de mindig van olyan összetevő benne, ami miatt végül nem veszem meg. Ezért úgy döntöttem elkészítem.
Elkészítés módja
Az apró mazsolát az aszalt szilvát és az egyik 2 dkg goji bogyót aprítógépbe tesszük, majd összekeverjük az összes többi száraz hozzávalóval, aztán hozzáadjuk a kókuszolajat és a tojásokat enyhén felverve. Az egészet jól összekeverjük, végül 24×24 cm-es tepsibe simítjuk, jól lelapítjuk, hogy szép egyenletes legyen. 180 C fokon 15-20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, meghintjük goji bogyóval és szeletelt mandulával. Felolvasztunk 5 dkg cukormentes étcsokoládét és átlósan megdíszítjük a müzlit vele. Ha megdermedt akkor felszeleteljük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-20 dkg zabpehely
-5 dkg apró mazsola
-10 dkg aszalt szilva
-2X2 dkg goji bogyó + a tetejére
-5 dkg kókuszreszelék
-5 dkg arany mazsola
-5 dkg aszalt áfonya
-3 dkg szárított alma kocka
-5 dkg aszalt cseresznye
-2,5 dkg chia mag
-2 dkg szeletelt mandula
-2 nagy tojás
-csipet só
-3 evőkanál kókuszolaj