Narancslikőrös zabaglione friss málnaszemekkel

   

Néhány alapanyagból áll, mégis egy mennyei olasz desszert. Rétegezhetjük keksszel és gyümölcsökkel is.

Elkészítés módja

A tojások sárgáját habosra keverjük a nyírfacukorral, majd vízgőz felett besűrűsítjük. Hozzáadjuk a proseccot és a narancslikőrt. Ha már szép habos, és krémszerű lett, akkor poharakba szedjük, a málnaszemekkel díszítjük és a hűtőben állni hagyjuk, tálalásig. Vaníliás kekszet vagy cantuccinit kínálhatunk hozzá. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-4 tojássárga
-2 dl száraz fehér bor vagy prosecco
-2 cl narancslikőr
-4 evőkanál nyírfacukor
-friss málna 

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük