Őszibarack krémleves Zelleitündi módra

Hűsítő gyümölcsös krémlevesek jól jönnek ebben a hőségben. Egyszerű, főzés nélkül elkészíthető.

Elkészítés módja

Az őszibarackokat megmossuk, felszeleteljük és az összes hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük. Pár perc alatt hűsítő, gyümölcsös finomságot kapunk. Ha túl sűrűnek találjuk, tehetünk hozzá még egy kis tejszínt. Csészékbe tálajuk, egy kis citromfűvel és pár csepp tejszínnel díszítjük.

 Bevásárlólista/hozzávalók

-4-5 db őszibarack
-3 dl tejszín
-3 gombóc cukormentes vanília fagylalt
-pár csep citromlé
-1 evőkanál cukormentes őszibarack lekvár 

Oszd meg tapasztalataidat!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.