Piskótatekercs Zelleitündi módra

   

A legegyszerűbb és leggyorsabb egy piskótatekercs, ha hírtelen kell egy kis édesség.

Elkészítés módja

A 6 egész tojást az eritrittel nagyon habosra keverjük, annyira hogy megálljon a habverőn. Majd a lisztkeveréket óvatosan hozzáforgatjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk és 170 C fokos sütőben, tűpróbáig sütjük kb. 10 perc. Ha kicsit kihűlt óvatosan lehúzzuk róla a sütőpapírt és egy konyharuhára vagy sütőpapírra fektetjük és azzal együtt feltekerjük. Ha teljesen kihűlt, akkor a kitekert piskótára kenjük a cukormentes lekvárt, majd feltekerjük és porrá őrőlt eritrittel megszórjuk. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-6 tojás
-6 evőkanál eritrit 
-6 evőkanál Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 
– házi készítésű cukormentes eperlekvár vagy cukormentes sárgabarcklekvár

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük