Répakrémleves kókusztejjel

   

Könnyű, finom krémleves új sárgarépából, már a Húsvétra gondolva. Kókusztejjel és kaporral lett egy kicsit megbolondítva.

Elkészítés módja

A póréhagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tisztított karikára vágott zöldséget és sárgarépát. Tovább pirítjuk és felöntjük a zöldséglével. Sózzuk, borsozzuk és puhára főzzük a zöldségeket. Botmixerrel pürésítjük és hozzáadjuk a kókusztejet. Felforraljuk, végül apróra vágott kaporral ízesítjük. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-1 db póréhagyma
-1 db fehérrépa
-6 db új sárgarépa
-só, bors
-1 l zöldségalaplé vagy Allnatura zöldségleveskocka
-3 dkg vaj
-4 dl kókusztej
-1 csokor kapor 

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük