Itt a szilva szezon és hozzá egy gyors és egészséges recept.
Elkészítés módja A vajat az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 4 tojássárgát, a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és hozzátesszük a sárga masszához. A liszttel elkeverjük a sütőport, hozzáadjuk a rumot, majd az egészet a tésztához adjuk, jól összekeverjük. Sütőpapírral bélelt 24X24 cm-es tepsibe öntjük, félbevágott szilvával kirakjuk, majd megszórjuk fahéjjal és eritrittel. 180 C fokon sütjük 40-45 percig. Bevásárlólista/hozzávalók -20 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez -20 dkg puha vaj -1 teáskanál vaníliaőrlemény -4 tojás-fél dl rum-szilva ízlés szerint -10 dkg eritrit -2 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő -1 csomag sütőpor -fahéj és eritrit a szilva tetejére |