Nagyon finom kávés-csokis keksz teljes kiőrlésű szénhidrátcsökkentett lisztkeverékből.
Elkészítés módja A puha vajat az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a többi hozzávalót is.A tésztát folpackba csomagolva, a hűtőbe tesszük 30 percre, majd fagyiskanállal gombócokat kanalazunk egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd a tenyerünkkel lelapítjuk és 180 C fokra előmelegített sütőbe 9-12 perc alatt készre sütjük. Bevásárlólista/hozzávalók -17,5 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú teljes kiőrlésű lisztkeverék -12,5 dkg vaj/bio margarin -7 dkg eritrit -1 evőkanál Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő -1 tojás -1 teáskanál vaníliakivonat -5 dkg cukormenetes étcsokoládé min. 70% nagyobb darabokra vágva -3/4 teáskanál sütőpor-1 teáskanál őrőlt kávé-fél teáskanál teáskanál szódabikarbóna-csipet só |