Teljes kiőrlésű kávés csokis keksz Zelleitündi módra

   

Nagyon finom kávés-csokis keksz teljes kiőrlésű szénhidrátcsökkentett lisztkeverékből.

Elkészítés módja

A puha vajat az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a többi hozzávalót is.A tésztát folpackba csomagolva, a hűtőbe tesszük 30 percre, majd fagyiskanállal gombócokat kanalazunk egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd a tenyerünkkel lelapítjuk és 180 C fokra előmelegített sütőbe 9-12 perc alatt készre sütjük. 

Bevásárlólista/hozzávalók

-17,5 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú teljes kiőrlésű lisztkeverék 
-12,5 dkg vaj/bio margarin
-7 dkg eritrit 
-1 evőkanál Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő
-1 tojás
-1 teáskanál vaníliakivonat
-5 dkg cukormenetes étcsokoládé min. 70% nagyobb darabokra vágva
-3/4 teáskanál sütőpor-1 teáskanál őrőlt kávé-fél teáskanál teáskanál szódabikarbóna-csipet só

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük