Túrós pite nektarinnal Zelleitündi módra

   

Túrós gyümölcsös finomság cukor nélkül szénhidrátcsökkentetten.

Elkészítés módja

A túrót a tojásokkal és az édesítőkkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olívaolajat a tejfölt a vanília kivonatot és a csipet sót. A lisztkeveréket a sütőporral elkeverjük és a túrós masszához adjuk. Szép habosra kikeverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt 22×22 cm-es tepsibe öntjük. Kidíszítjük a szeletekre vágott nektarinnal és pár szem málnával. 180 C fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük. Ha kihűl kockákra vágjuk.

Bevásárlólista/hozzávalók

-25 dkg túró

-2 tojás

-60 ml olívaolaj

-12 dkg Zellei Tündi csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverék süteményekhez 

-7 dkg eritrit

-1 evőkanál 1:4 édesítő

-1 teáskanál vanília kivonat

-2 evőkanál tejföl

-2 teáskanál sütőpor

-csipet só

-2-3 db nektarin

-pár szem málna

Oszd meg tapasztalataidat!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük