Tojás nélkül fantasztikus piskótatekercs készült az új Tündi Free gluténmentes lisztkeverékből. Tojásérzékenyek és vegánok is fogyaszthatják.
Elkészítés módja
A lisztkeveréket kimérjük aztán a többi száraz hozzávalóval együtt elkeverjük. Majd kimérjük a nedves hozzávalókat is és a száraz hozzávalókkal szép simára keverjük. Sütőpapírral bélelt 32X28 cm-es tepsibe simítjuk a tésztát és 12-15 perc alatt készre sütjük. Pár percet várunk aztán a sütőpapírral együtt feltekerjük óvatosan. Ha kihűlt akkor kitekerjük és cukormentes baracklekvárral megkenjük és feltekrjük. Porrá őrőlt eritrittel megszórjuk és felszeleteljük.
Bevásárlólista/hozzávalók
-21 dkg Tündi Free gluténmentes palacsinta piskóta sütemény lisztkeverék (itt vásárolható meg)
-6 dkg eritrit
-csipet só
-2 teáskanál sütőpor
-1 mokkáskanál szódabikarbóna
-1,5 evőkanál almaecet
-2dl víz
-0,5 dl olívaolaj/kókuszolaj
-1 teáskanál vaníliakivonat
Cukormentes baracklekvár a betöltéshez