Gluténmentes brownie málnával és fehér csokoládé darabokkal a tetején. Fenséges és rendkívűl gyors finomság.
Elkészítés módja A vajat és az étcsokoládét összeolvasztjuk, ha kicsit kihűlt hozzáadjuk egyenként a tojásokat és jól elkeverjük. A száraz anyagokat kimérjük és a tojásos csokis részhez adjuk. 20X20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a mennyei csokis tésztát és a málnával megszórjuk, majd cukormentes fehér csokoládé darabokat szórunk a málna darabok közé. 170 C fokos előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Nagyon finom krémes. Bevásárlólista/hozzávalók -12,5 dkg vaj -10 dkg 70%-os cukormentes étcsokoládé -3 tojás -3 dkg eritrit -3 dkg Éden Prémium Eritvia négyszeres édesítő -1 evőkanál holland kakaópor -csipet só -5 dkg Zellei Tündi gluténmentes lisztkeverék (itt vásárolható meg) -20 dkg fagyasztott málna -4 dkg cukormentes fehér csokoládé |