Az olívaolajjal készült kekszek sokkal egészségesebbek és akik nem fogyasztanak tejtermékeket, azoknak kíváló megoldás, ráadásul…
Tovább a receptre-
Citromos-mézes kekszek Zelleitündi módra
Olaszországban láttam ezt a mennyei kekszet, amit elkészítettem egy egészségesebb verzióban. Elkészítés módja A tojást…
Tovább a receptre -
Málnalekváros piskótatekercs Zelleitündi módra
Egy gyors piskótatekerccsel mindig sikert arathatunk. Elkészítés módja A 6 egész tojást az eritrittel nagyon…
Tovább a receptre -
Őszibarackos pite Zelleitündi módra
Rusztikus pite sok-sok őszibarackkal. Elkészítés módja Az omlós tésztához a lisztkeveréket a sóval, édesítővel és…
Tovább a receptre -
Kovászos kenyér Zelleitündi módra
Az új kenyér ünnepére és tiszteletére sütöttem ezt a mennyei kovászos kenyeret. Elkészítés módja A…
Tovább a receptre -
Édes focaccia áfonyával és szederrel Zelleitündi módra
Csodás édes focaccia szerderrel és áfonyával. Elkészítés módja A lisztet dagasztógépbe tesszük az élesztővel és…
Tovább a receptre -
Rusztikus kenyér Zelleitündi módra
A kenyeret ahogy tehetem mindig magam készítem, mert az az illat és házias íz nagyon…
Tovább a receptre -
Sárgabarack lekvár Zelleitündi módra
Érdemes eltenni cukor hozzáadása nélkül készült baracklekvárt, mivel tudjuk mit teszünk bele, és rengeteg felhasználási…
Tovább a receptre -
Cibatta Zelleitündi módra
Az olaszok zsemléje finom lyukacsos tésztájával, az egyik kedvenc pékárum. Elkészítés módja A lisztkeveréket dagasztógépbe…
Tovább a receptre -
Áfonyás jégkrém Zelleitündi módra
Pár hozzávalóból pillanatok alatt elkészíthetjük mennyei áfonyás jégkrémünket. Elkészítés módja A kókusztejszínt steviával és a…
Tovább a receptre